Fodmap Recept

  • Diner
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Bijgerecht
    • Nagerecht
  • Lunch
    • Soep
  • Dressing & (Dip)Saus
    • Dips
    • Saus
    • Dressing
  • Tussendoortje
    • Gebak
    • Koek
  • Ontbijt
    • Brood

Luxe speltbroodjes met casselerrib

Luxe speltbroodjes met casselerrib
Luxe speltbroodjes met casselerrib
  • Bereidingstijd: 5 minutes
  • Kooktijd: 5 minutes
  • Porties: 2
Print

Luxe speltbroodjes met casselerrib

By Vero februari 6, 2018

Zin aan een lekker en speciaal broodje? Maak dan eens dit luxe broodje met casselerrib! Let er wel op dat het verse casselerrib is: voorverpakte casselerrib bevat over het algemeen knoflook, welke natuurlijk niet FODMaP-proof is. Gebruik je liever gewoon speltzuurdesembrood? Dan kan je de oven vervangen voor een tosti-ijzer en heb je een heerlijke luxe tosti!

Ingrediënten

  • speltzuurdesembroodjes - 2 stuks
  • AH Excellent Basilicum in olie - 2 tl
  • verse casselerib - 2 plakken
  • mozzarella - 1/2 bol

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Snijd de speltzuurdesembroodjes open.
  3. Besmeer de onderste helft van de broodjes met de basilicum in olijfolie.
  4. Beleg dan beide broodjes met de casselerrib.
  5. Verdeel de plakken mozzarella over de broodjes.
  6. Plaats de broodjes in de oven en bak de broodjes in minimaal 5 minuten goudbruin en gaar in de oven (heb je afbakbroodjes, volg dan de aanwijzingen op de verpakking).
  7. Serveer de broodjes lekker warm!
Allergenen

Allergenen

gluten (spelt)

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

You may also like

Kwark met aardbeien en pure chocola
View Recipe

Kwark met aardbeien en chocolade

Spicy kwark met banaan en chocolade
View Recipe

Spicy kwark met banaan en chocolade

Frisse kwark met mandarijn en kiwi
View Recipe

Frisse kwark met mandarijn en kiwi

Post navigation

← Grieks gevulde puntpaprika
Banana Royal →

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Fodmaprecept Vero

Mijn naam is Veronique en ik ben verzot op lekker eten! Natuurlijk wel graag zonder vervelende klachten achteraf.
Wanneer je te horen krijgt dat je het FODMaP-dieet moet volgen, kan dat best schrikken zijn. Veel producten mogen niet, boodschappen doen en bij anderen eten kan een verschrikking zijn. Vandaar deze site met recepten voor mensen die het FODMaP-dieet volgen of die bezoekers krijgen die het FODMaP-dieet volgen. Omdat iedereen lekker eten en een rustige buik verdient!

View all posts

Social

Facebook
Instagram

Laatste recepten

  • Fris en romig aardbeienijs
  • Frisse rucolasalade met rode druiven
  • Kipspiesjes voor op de barbecue
© 2015 - 2019 Fodmaprecept.nl | disclaimer | colofon