Porties: 2

Gado gado met zelfgemaakte pindasaus

Gado gado is een heel bekend Indonesisch gerecht. Wel grappig is dat ik vroeger gado gado helemaal niet lekker vond, ik was als jong meisje...

Andijvie met rode gehaktsaus

Andijvie met rode gehaktsaus? Is dat lekker? Jazeker is dat lekker! Ik maakte dit gerecht vaak tijdens mijn studententijd, als variatie op de gekookte andijvie...

Zelfgekruide kipkebab met frisromige saus

Jullie herkennen het vast wel: af en toe heel veel zin hebben in een bepaald gerecht dat helaas niet FODMaP-arm te koop is. Dat heb...

Luxe slamelange met rosbief

Wil je graag een gezonde lunch? Of wil je je gasten verrassen met een mooi opgemaakt en lekker voorgerecht? Maak dan eens deze luxe slamelange...

Pannenkoekjes met aardbeien

Deze pannenkoekjes met aardbeien smaken nèt weer anders dan andere pannenkoeken: er zitten namelijk koek- en speculaaskruidenmix doorheen van Verstegen! De combinatie van deze pannenkoekjes...

Koolraapgoulash met spekjes

Koolraap is een vergeten groente, die erg lekker is rond de wintermaanden. Deze groente is één van de enkele winterharde groentes en werd vroeger juist...

Pasta met rode saus en basilicum

Dit recept is een aantal jaar geleden op vakantie ontstaan, doordat ik toen nergens een potje Italiaanse kruiden kon vinden om de pastasaus op smaak...

Zelfgemaakte tortilla’s met kip

Mexicaans eten is aardig favoriet in ons huis. Nu ben ik dol op taco's en nacho's, maar mijn partner eet wel graag burrito's. We merkten...

Rucolastamppot met tomaat en Parmezaanse kaas

Het is weer tijd voor gezellig bij de verwarming of open haard een goed boek lezen of een spelletje spelen: de winter komt eraan! Daarbij...

Pannenkoekjes van banaan

Heb je zin in een lekkere pannenkoek voor de lunch of voor het ontbijt? Wil je daar ook een paar vitamines en andere goede voedingsstoffen...