Fodmap Recept

  • Diner
    • Voorgerecht
    • Hoofdgerecht
    • Bijgerecht
    • Nagerecht
  • Lunch
    • Soep
  • Dressing & (Dip)Saus
    • Dips
    • Saus
    • Dressing
  • Tussendoortje
    • Gebak
    • Koek
  • Ontbijt
    • Brood

Carpaccio

Carpaccio
Carpaccio
  • Bereidingstijd: 5 minutes
  • Kooktijd: 5 minutes
  • Porties: 2
Print

Carpaccio

By Vero januari 26, 2016

In een restaurant kan ik absoluut genieten van een heerlijke carpaccio. Het fijne is dat carpaccio ook prima zelf te maken is! Het is mogelijk om te variëren in sommige ingrediënten. Voor dit recept is gebruik gemaakt van runderrookvlees, terwijl rosbief ook een goede variatie is. Daarnaast is gebruik gemaakt van een gemengde sla in plaats van rucola. In plaats van de zongedroogde tomaatjes zijn ook verse (cherry)tomaatjes te gebruiken. Maak er wat lekkers van en geniet!

Ingrediënten

  • runderrookvlees - 8 plakjes
  • Royal Zongedroogde tomaten met kruiden - 10 stuks
  • Parmezaanse kaassnippers - 1/4 zakje
  • pijnboompitten - 1/2 hand vol
  • gemengde salade - 2 handen vol
  • Jumbo Morsterd dille dip - 2 scheutjes

Bereiding

  1. Verwarm een kleine koekenpan en bak de pijnboompitten zonder olie of boter goudbruin.
  2. Verdeel de plakken runderrookvlees over twee borden.
  3. Verdeel voorzichtig de Mosterd dille dip over het runderrookvlees.
  4. Laat de gedroogde tomaatjes uitlekken en snijd ze in kleinere stukken. Verdeel over het runderrookvlees.
  5. Verdeel de gemengde sla tevens over het runderrookvlees.
  6. Verdeel dan de pijnboompitten over het runderrookvlees.
Allergenen

Allergenen

mosterd, pijnboompitten

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

You may also like

Frisse rucolasalade met rode druiven
View Recipe

Frisse rucolasalade met rode druiven

Kwark met aardbeien en pure chocola
View Recipe

Kwark met aardbeien en chocolade

Vegetarische Italiaanse tomatensoep
View Recipe

Vegetarische Italiaanse tomatensoep

Post navigation

← Witlofstamppot
Tomatengroentensoep →

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Over Fodmaprecept Vero

Mijn naam is Veronique en ik ben verzot op lekker eten! Natuurlijk wel graag zonder vervelende klachten achteraf.
Wanneer je te horen krijgt dat je het FODMaP-dieet moet volgen, kan dat best schrikken zijn. Veel producten mogen niet, boodschappen doen en bij anderen eten kan een verschrikking zijn. Vandaar deze site met recepten voor mensen die het FODMaP-dieet volgen of die bezoekers krijgen die het FODMaP-dieet volgen. Omdat iedereen lekker eten en een rustige buik verdient!

View all posts

Social

Facebook
Instagram

Laatste recepten

  • Fris en romig aardbeienijs
  • Frisse rucolasalade met rode druiven
  • Kipspiesjes voor op de barbecue
© 2015 - 2019 Fodmaprecept.nl | disclaimer | colofon