Ingredient: zout en peper

Broccoliquiche met kip

Wat ben ik blij dat broccoli enige tijd geleden getest is door Monash! Broccoli is eigenlijk mijn lievelingsgroente en kan ik bijna overal wel bij...

Andijvie met rode gehaktsaus

Andijvie met rode gehaktsaus? Is dat lekker? Jazeker is dat lekker! Ik maakte dit gerecht vaak tijdens mijn studententijd, als variatie op de gekookte andijvie...

Beenham met groenten en pastinaakpuree

De feestdagen staan weer voor de deur... Dan komen er weer heerlijke recepten op tafel, voor familie of juist voor vrienden. Verras jouw gasten eens...

Koolraapgoulash met spekjes

Koolraap is een vergeten groente, die erg lekker is rond de wintermaanden. Deze groente is één van de enkele winterharde groentes en werd vroeger juist...

Pasta met rode saus en basilicum

Dit recept is een aantal jaar geleden op vakantie ontstaan, doordat ik toen nergens een potje Italiaanse kruiden kon vinden om de pastasaus op smaak...

Rucolastamppot met tomaat en Parmezaanse kaas

Het is weer tijd voor gezellig bij de verwarming of open haard een goed boek lezen of een spelletje spelen: de winter komt eraan! Daarbij...

Romige pasta met veldsla

Wil je ook wel eens variëren met pasta? Deze vegetarische romige pasta met veldsla kan het hele jaar door. De veldsla en de tomaatjes geven...

Snelle komkommersalade

Wil je een lekker en fris bijgerechtje? Of liever als tussendoortje? Maak dan eens deze snelle komkommersalade! Deze is tevens lekker bij een barbecue of...

Griekse stoof in de römertopf

De herfst  is weer begonnen; de paraplu en winterjas zijn vandaag fijne compagnons! Voor vandaag heb ik een heerlijk verwarmend recept, namelijk Griekse stoof uit...

Gevulde eieren met bieslook

Dit is een feestelijk uitziend en klassiek hapje, ideaal voor verjaardagen en feestjes! Gevulde eieren zijn makkelijk FODMaP-arm te maken. Daarnaast is dit een hapje...