Ingredient: tomatenpuree

Koolraapgoulash met spekjes

Koolraap is een vergeten groente, die erg lekker is rond de wintermaanden. Deze groente is één van de enkele winterharde groentes en werd vroeger juist...

Pasta met rode saus en basilicum

Dit recept is een aantal jaar geleden op vakantie ontstaan, doordat ik toen nergens een potje Italiaanse kruiden kon vinden om de pastasaus op smaak...

Zelfgemaakte tortilla’s met kip

Mexicaans eten is aardig favoriet in ons huis. Nu ben ik dol op taco's en nacho's, maar mijn partner eet wel graag burrito's. We merkten...

Griekse stoof in de römertopf

De herfst  is weer begonnen; de paraplu en winterjas zijn vandaag fijne compagnons! Voor vandaag heb ik een heerlijk verwarmend recept, namelijk Griekse stoof uit...

Kip tandoori met rijst en pinda’s

Omdat we minimaal twee keer per week een kipgerecht met rijst eten, is variëren bijna een noodzaak. Toen ik weer eens op zoek was naar...

Tomatensoep met verse basilicum

Zin in een lekkere vegetarische en lekkere, gezonde tomatensoep? Maak dan eens deze tomatensoep met verse basilicum! De verse basilicum en het kleine scheutje room...

Foe yong hai met kip

Chinees eten is jarenlang een favoriet voor mij geweest, het liefst van één bepaald Chinees restaurant. Tijdens het FODMaPpen was het helaas niet meer mogelijk...

Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese is niet meer weg te denken uit de westerse keuken. Vele mensen denken dat spaghetti bolognese van oorsprong Italiaans is. Daarmee hebben ze...

Lasagne met spinazie

Vroeger zei ik steevast dat lasagne het lekkerste gerecht is dat er bestaat. Nog steeds ben ik dol op lasagne, zowel de traditionele als deze...

Mexicaanse minipaprika

Toen er even geen naturel tortillachips in huis was, maar wel minipaprikaatjes, was dit recept snel bedacht! Een lekker, vernieuwend en verwarmend borrelhapje met een...