Ingredient: oregano

Andijvie met rode gehaktsaus

Andijvie met rode gehaktsaus? Is dat lekker? Jazeker is dat lekker! Ik maakte dit gerecht vaak tijdens mijn studententijd, als variatie op de gekookte andijvie...

Zelfgekruide kipkebab met frisromige saus

Jullie herkennen het vast wel: af en toe heel veel zin hebben in een bepaald gerecht dat helaas niet FODMaP-arm te koop is. Dat heb...

Zelfgemaakte tortilla’s met kip

Mexicaans eten is aardig favoriet in ons huis. Nu ben ik dol op taco's en nacho's, maar mijn partner eet wel graag burrito's. We merkten...

Zelfgemengde kipkruiden

Het is steeds moeilijker om kipkruiden te kopen die FODMaP-arm zijn. Zit er geen ui in, dan zit er wel tarwe in. Om de kipkruiden...

Grieks gevulde puntpaprika

Puntpaprika's met een Griekse vulling! Erg fijn is dat je dit recept het hele jaar door kan maken, in elk seizoen smaakt dit heerlijk! Eet...

Kleine kaasbroodjes

Ze zijn heel makkelijk en snel te maken, deze kleine kaasbroodjes. Door het gebruik van kaas in plakken maak je het jezelf nog makkelijker. Dit...

Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese is niet meer weg te denken uit de westerse keuken. Vele mensen denken dat spaghetti bolognese van oorsprong Italiaans is. Daarmee hebben ze...

Lasagne met spinazie

Vroeger zei ik steevast dat lasagne het lekkerste gerecht is dat er bestaat. Nog steeds ben ik dol op lasagne, zowel de traditionele als deze...

Cajunkruiden

Cajunkruiden zijn afkomstig van de Cajun, een volk van Frans-Canadezen uit het zuiden van de Amerikaanse staat Louisiana. Cajunkruiden maken vlees of groente pittig en aromatisch....

Mexicaanse minipaprika

Toen er even geen naturel tortillachips in huis was, maar wel minipaprikaatjes, was dit recept snel bedacht! Een lekker, vernieuwend en verwarmend borrelhapje met een...