Categorie: Hoofdgerecht

Gado gado met zelfgemaakte pindasaus

Gado gado is een heel bekend Indonesisch gerecht. Wel grappig is dat ik vroeger gado gado helemaal niet lekker vond, ik was als jong meisje...

Broccoliquiche met kip

Wat ben ik blij dat broccoli enige tijd geleden getest is door Monash! Broccoli is eigenlijk mijn lievelingsgroente en kan ik bijna overal wel bij...

Andijvie met rode gehaktsaus

Andijvie met rode gehaktsaus? Is dat lekker? Jazeker is dat lekker! Ik maakte dit gerecht vaak tijdens mijn studententijd, als variatie op de gekookte andijvie...

Zelfgekruide kipkebab met frisromige saus

Jullie herkennen het vast wel: af en toe heel veel zin hebben in een bepaald gerecht dat helaas niet FODMaP-arm te koop is. Dat heb...

Beenham met groenten en pastinaakpuree

De feestdagen staan weer voor de deur... Dan komen er weer heerlijke recepten op tafel, voor familie of juist voor vrienden. Verras jouw gasten eens...

Koolraapgoulash met spekjes

Koolraap is een vergeten groente, die erg lekker is rond de wintermaanden. Deze groente is één van de enkele winterharde groentes en werd vroeger juist...

Pasta met rode saus en basilicum

Dit recept is een aantal jaar geleden op vakantie ontstaan, doordat ik toen nergens een potje Italiaanse kruiden kon vinden om de pastasaus op smaak...

Zelfgemaakte tortilla’s met kip

Mexicaans eten is aardig favoriet in ons huis. Nu ben ik dol op taco's en nacho's, maar mijn partner eet wel graag burrito's. We merkten...

Rucolastamppot met tomaat en Parmezaanse kaas

Het is weer tijd voor gezellig bij de verwarming of open haard een goed boek lezen of een spelletje spelen: de winter komt eraan! Daarbij...

Romige pasta met veldsla

Wil je ook wel eens variëren met pasta? Deze vegetarische romige pasta met veldsla kan het hele jaar door. De veldsla en de tomaatjes geven...